GOTT KAFFE – HELT ENKELT

Vi älskar kaffe. Det är vår passion och därför är det naturligt att vi vet vad som krävs för att uppnå den extra goda smaken. Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att du ska få det bästa kaffet utifrån just dina önskemål. För kaffe är trots allt en smaksak.

Jahwakaffet

Jahwas filosofi bygger på kunskap och engagemang. Både när det gäller kaffe och kunder. Dessutom har vi många års erfarenhet av att arbeta med kaffe i regionen, bland annat under Servicegruppens flagg. Vi brinner för det vi gör och håller oss ständigt uppdaterade om bryggmetoder, kaffemaskiner, kaffesorter och leverantörer. Vi vet helt enkelt hur gott kaffe ska smaka och vad som krävs – från böna till färdig dryck – för att varje kopp ska bli perfekt.
jahwa filler 07jahwa filler 07
jahwa filler 07
jahwa filler 06jahwa filler 06
jahwa filler 06

Kvalitet hela vägen

För oss är kaffebönor med kvalitetsgaranti i kombination med utvalda, användarvänliga kaffemaskiner en självklarhet, liksom snabba leveranser och hög servicenivå. Det gör att du som kund kan lita på vår kompetens och att vi finns på plats när vi behövs.

Vi klimatkompenserar hela vägen

Kaffe är världens största ­handelsvara, näst efter oljan. Vår stora kaffekonsumtion i Sverige innebär att vi ­bidrar till ­direkta och indirekta ­koldioxidutsläpp. På Jahwa arbetar vi målmedvetet för att minimera vår miljöbelastning. Därför ­räknar vi ut vårt koldioxidutsläpp och ­klimatkompenserar vår verksamhet med hjälp av ZeroMission och planterar träd via CommuniTree Carbon Program, Nicaragua. 
jahwa filler 041jahwa filler 041
jahwa filler 04

Ett urval av våra kaffemaskiner

maskin2maskin2
maskin2
maskinArtboard 4maskinArtboard 4
maskinArtboard 4
maskinArtboard 1maskinArtboard 1
maskinArtboard 1

Vi har valt att klimatkompensera vår verksamhet med hjälp av ZeroMission.

Genom att räkna ut våra koldioxidutsläpp, både de direkta som våra transporter och elförbrukning och de indirekta som våra leverantörer står för, (Det vill säga, de av våra leverantörer som inte redan klimatkompenserar sin verksamhet.) alltså, produktion och transport som sker innan varorna når vår laskaj,  kan vi kompensera för detta genom att plantera träd, vi har valt att göra detta genom CommuniTree Carbon Program Nicaragua.