Vi söker en ny medarbetare.


Vi växer, och det är kul men det innebär att vi ibland inte hinner med den servicenivå vi själva vill ge våra kunder. Därför söker vi nu en ny servicetekniker.

I rollen som Servicetekniker kommer du i första hand arbeta med att utföra reparationer, installationer samt löpande funktionsservice av våra kaffe- och vattenautomater. Du kommer även köra ut varor, varför körkort är ett krav. Kunskap från branschen är en merit. Och ett tekniskt intresse.

Du är en lagspelare och lägger värde i att leverera högsta service. Du gillar att vara mobil och röra dig på marknaden, din arbetsplats kommer till största delen vara hos våra kunder i Jämtland/Härjedalen.

Du brinner för att ge god service, och du vill hellre vara ute och besöka kunder än att ha ett stillasittande jobb. Vi tror att du har ett utvecklat ordningssinne och en förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. Viljan att ge service är en viktig del för att lyckas i detta arbete, du är en social person som uppskattar att träffa nya människor genom din yrkesroll. Eftersom vi arbetar med kaffe är det en självklarhet för oss att du dricker kaffe och vill lära dig mer om drycken.  Eftersom vi är en liten grupp lägger stor vikt i personkemi.
 
Kontakta Mathias för mer information om tjänsten eller maila ditt CV och ett personligt brev till:
mathias.stenberg@jahwa.se