VÅRT GODA KAFFE

För oss är det självklart att bara använda kaffe med kvalitetsgaranti och kaffemaskiner som tar fram den goda aromen i våra utvalda bönor. Vi har därför valt Coffee Lounge-sortimentet från Arvid Nordquist, som består av 100 procent högklassiga Arabicabönor. Det garanterar en utmärkt smakupplevelse, oavsett om du väljer bryggmalet, hela bönor eller espresso.
kaffegrupp 2sp2kaffegrupp 2sp2
kaffegrupp 2sp2

Premiumkvalitet

Arvid Nordqvists kvalitetsgaranti innebär att man aldrig ändrar bönsort eller kvalitetsklass på bönorna i sitt kaffe, vilket är något unikt i Europa. Kaffet ska alltid ha samma goda smak. Det mals och anpassas till olika kaffemaskiner och kundbehov, men behåller alltid samma höga, jämna premiumkvalitet.
​​​​​​​

Arabicabönan

​​​​​​​​​​​​​​Arabicabönan (Coffea arabica) har en bred arom, djup smak och hög kvalitet. Det är den äldsta kända kaffearten och plantorna växer på 700 till 2000 meters höjd i Asien, Östafrika samt Syd- och Centralamerika. Den är mer svårodlad än exempelvis Robustabönan, men har tack vare sina smakegenskaper med mer arom och syra blivit den mest omtyckta kaffearten, inte minst bland världens konnässörer som är överens om den ger det godaste kaffet.